Καλάθι αγορών Το καλάθι είναι άδειο
0

Μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα ενεργοποιηθεί η επόμενη μεγάλη μας προσφορά!

YOUR BOUTIQUE OFFERS

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:


1) Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση - παραλαβή

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παράδοση - παραλαβή. Εάν πληρώσετε με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,5 ευρώ. Για αγορές προϊόντων αξίας άνω των εβδομήντα (70,00) ευρώ με αντικαταβολή του τιμήματος, δεν επιβαρύνεστε οικονομικά. Δεν ισχύει για τις δυσπρόσιτες περιοχές.

2) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης.

Στην συνέχεια ενημερώστε μας μέσω e-mail στο info@pharmacyboutique.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 210.94.80.885 ότι εξοφλήσατε την παραγγελία και είστε έτοιμοι!
(Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα)

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο για την εξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

   ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 

  • Αριθμός Λογαριασμού:
  • IBAN: GR9101720420005042102261693

                     Δικαιούχος: ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Νομικής Καθοπούλη - Συμεών Πατέλλη Ο.Ε

   ΕΘΝΙΚΗ:  

  • Αριθμός Λογαριασμού:
  • IBAN: GR5401101750000017500433895

Δικαιούχος: ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Νομικής Καθοπούλη - Συμεών Πατέλλη Ο.Ε

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Τράπεζα Πειραιώς & Εθνική Τράπεζα). 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα τυχόν έξοδα της κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Έξοδα σε βάρος εντολέα (DEBT/OUR): Ο εντολέας επιβαρύνεται με το ποσό της εντολής προσαυξημένο με τις προμήθειες τόσο υπέρ της Ε.Τ.Ε., όσο και υπέρ της Πειραιώς. Ο δικαιούχος λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής.

 3) Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη (prepaid) Κάρτα

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Με την καταχώριση της παραγγελίας σας στον ιστοχώρο μας, εφόσον έχετε επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, θα κατευθυνθείτε μέσω της ιστοσελίδας μας σε μία ασφαλή εφαρμογή συμπλήρωσης των στοιχείων της κάρτας σας.

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται με επίδειξη της πιστωτικής κάρτας και την ταυτότητά σας.

Το Pharmacyboutique.gr υποστηρίζει την πληρωμή με όλους τους τύπους πιστωτικών καρτών (Visa, Mastercard, κλπ.)

Για λόγους ασφαλείας το σύστημά μας δεν δέχεται τις περισσότερες από τις χρεωστικές κάρτες των τραπεζών. Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.94.80.885 ή στο info@pharmacyboutique.gr

4) Paypal

Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal.

5) Πληρωμή & παραλαβή από το κατάστημα (με μετρητά ή χρεωστική / πιστωτική κάρτα)

Επιλέγοντας την παραλαβή από το κατάστημα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα κατά την παραλαβή των προϊόντων.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

1. Για παραλαβή από το κατάστημα με τις τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), πρέπει να προηγείται πάντα τηλεφωνική (210.94.80.885) ή online παραγγελία.

2. Οι αρχικές τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού καταστήματος διαφοροποιούνται όμως οι εκπτώσεις και οι τελικές τιμές !!

 

Το σύστημα διαχείρισης παραγγελιών του pharmacyboutique.gr:

  1. Για να αποδεσμευθεί μια παραγγελία έτσι ώστε να είναι δυνατή η παραλαβή της από το Φαρμακείο απαιτείται χρόνος τουλάχιστον τριών (3) ωρών.
  2. Οι παραγγελίες για παραλαβή από το Φαρμακείο παραμένουν ενεργές για ΠΕΝΤΕ (5) ημέρες, κατόπιν διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.
  3. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Δευτέρα με Παρασκευή μετά τις 16:00 είτε το Σαββατοκύριακο, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραλαβές από το φαρμακείο γίνονται:

  1. Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 20:30
  2. Σάββατο: 9:00 -15:00

Εγγραφή μέλους

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα εγγραφής στο site μας.

Έχετε ήδη λογαριασμό; Ξεχάσατε το password σας;
Νέος κωδικός

Πληκτρολογήστε το email που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Θα σας αποσταλεί μήνυμα με το νέο password.

Έχετε ήδη λογαριασμό; Δημιουργία νέου λογαριασμού