Καλάθι αγορών Το καλάθι είναι άδειο
0

Μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα ενεργοποιηθεί η επόμενη μεγάλη μας προσφορά!

YOUR BOUTIQUE OFFERS

F.A.Q. / Συχνές Ερωτήσεις

1. Γιατί να εγγραφώ στο pharmacyboutique.gr;

Κάνοντας εγγραφή στο pharmacyboutique.gr δημιουργείτε το δικό σας λογαριασμό στον οποίο έχετε αποκλειστικά και μόνον εσείς πρόσβαση ώστε να μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ γρήγορη και την κάνετε μόνο μία φορά. Απλά πάτε στο πάνω δεξί μέρος της αρχικής σελίδας, πατάτε το σύνδεσμο "Εγγραφή", εισάγετε ένα έγκυρο δικό σας e-mail, έναν κωδικό και τέλος!

Δεν είναι απαραίτητο να είστε μέλος για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.

2. Γιατί να εγγραφώ στο Newsletter του pharmacyboutique.gr;

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα pharmacyboutique.gr έχουμε διαρκώς νέες προσφορές και καινούργιες παραλαβές προϊόντων. Εγγραφόμενοι στο newsletter του pharmacyboutique.gr ενημερώνεστε άμεσα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και για όλες τις νέες προσφορές, εκπτώσεις και διαγωνισμούς στο pharmacyboutique.gr.

Επιπλέον ενημερώνεστε από τους έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες του pharmacyboutique.gr για θέματα που αφορούν την υγεία, την πρόληψη, την ομορφιά, την αισθητική και διάφορες συμβουλές υγείας αλλά και μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα! Για να εγγραφείτε στο newsletter του pharmacyboutique.gr πατήστε εδώ.

3. Πως μπορώ να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Παραγγελίας.

4. Πως μπορώ να πραγματοποιήσω την πληρωμή για κάποια παραγγελία μου;

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Πληρωμής.

5. Είναι όλα τα προϊόντα άμεσα διαθέσιμα;

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα pharmacyboutique.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια τα προϊόντα του να είναι όλα άμεσα διαθέσιμα χρησιμοποιώντας σύγχρονα προγράμματα παρακολούθησης αποθεμάτων αποθήκης. Σε περίπτωση εξαντλήσεως κάποιου κωδικού, το τμήμα παραγγελιών του pharmacyboutique.gr θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας και θα σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παραλαβής των προϊόντων σας.

6. Πόσος χρόνος απαιτείται για να παραλάβω την παραγγελία μου;

Το pharmacyboutique.gr εγγυάται την παράδοση από 2-3 εργάσιμες μέρες για όλη την  Ελλάδα και για όλες τις παραγγελίες που παραλαμβάνονται μέχρι τις 15:00 και εφόσον τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα στην αποθήκη. Η πρώτη εργάσιμη θεωρείται η ημέρα αποστολής (δηλ. Η επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας).
Για περισσότερες λεπτομέρειες και έξοδα αποστολής επισκεφτείτε τη σελίδα μας Αποστολή Προϊόντων.

7. Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά.

8. Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

Φυσικά και μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που έχετε αγοράσει από το pharmacyboutique.gr. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα pharmacyboutique.gr δέχεται την επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δείτε τους όρους στη σελίδα μας Πολιτική Επιστροφών.

9. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2109480885 09:00-18:00 Δευτέρα-Παρασκευή, μέσω fax στο 2109420331 ή μέσω e-mail στο info@pharmacyboutique.gr

10. Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα pharmacyboutique.gr θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του εμπιστευτική και απόρρητη και γι' αυτό δεσμεύεται ρητά για τη μη δημοσιοποίηση, ανταλλαγή, πώληση ή αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων και στοιχείων των πελατών του.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας Όροι Χρήσης και Λειτουργίας Ιστοχώρου.

11. Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος, ισχύουν και στο φυσικό σας κατάστημα;

Φυσικά και ισχύουν ΑΛΛΑ πρέπει να προηγείται πάντα τηλεφωνική ή online παραγγελία.

Εγγραφή μέλους

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα εγγραφής στο site μας.

Έχετε ήδη λογαριασμό; Ξεχάσατε το password σας;
Νέος κωδικός

Πληκτρολογήστε το email που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Θα σας αποσταλεί μήνυμα με το νέο password.

Έχετε ήδη λογαριασμό; Δημιουργία νέου λογαριασμού